Jeroen Meinders

Ik ben Jeroen Meinders. Zelf ben ik een actief en gepassioneerd sporter. Vandaar ook dat ik na mijn middelbare schooltijd eerst koos voor de sportopleiding aan het CIOS te Haarlem en vervolgens de ALO Amsterdam in 2009 heb afgerond.  In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding op het Ichthus Lyceum in Driehuis. Het werken met jonge, bewegende mensen spreekt me erg aan. Het actief betrokken zijn bij het leerproces van kinderen en jong – volwassenen, op zowel motorisch, sociaal en cognitief niveau, maakt mijn werk zeer waardevol.

Daarnaast heb ik een aantal jaren gewerkt als instructeur en personal trainer in een fitnesscentrum, een cursus looptraining gegeven en heb ik een aantal jaren voetbaltrainingen gegeven en als docent op diverse scholen gewerkt. Verder heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder: personal trainer en functioneel trainen. Naast mijn werk ben ik zeer actief op het gebied van Crossfit, hardlopen, triatlon, surfen, fietsen, zwemmen, ski- en snowboarden. Ik kan mijzelf dus een redelijk allround sporter noemen  Ik ben een teamplayer en het intensief trainen individueel of in groepsverband spreekt mij erg aan en werkt voor mij zeer motiverend. Ik wil altijd het maximale uit mezelf, maar zeker ook uit de klant halen.

 

 

Dave Kalkman

Ik ben Dave Kalkman. Al vanaf mijn 4e ben ik actief bezig met sport, want toen begon in namelijk met voetbal. Toen was het nog achter een bal aan rennen en hem proberen te raken. Nu bijna 30 jaar later is er eigenlijk niet zoveel veranderd en speel ik nog steeds dat heerlijke spelletje.

Ik wist op vrije jonge leeftijd al dat bewegen mijn ding zou worden. Ik was 10 jaar en had maar 1 droom, ik wilde gymleraar worden. Nu, jaren later, ben ik 10 jaar docent lichamelijke opvoeding of te wel, gymleraar!

Ik heb eerst het CIOS gedaan om daarna gelijk door te gaan met de ALO. Op het CIOS ben ik mij gaan focussen op bewegen en gezondheid. Ik heb daar mijn fitness- en massage diploma’s behaald. Daarna is de passie alleen maar groter geworden. Ik heb de mogelijkheid gehad om op 5 verschillende sport / health centra te werken. Ik heb daar veel mensen begeleid, groepslessen (circuitfitness, kick-fun, bootcamp en spinning) en personal training gegeven.

Naast het geven van sportlessen doe ik zelf ook nog wel eens wat anders. Echter dit heeft alles te maken met sporten. Ik speel af en toe een rondje golf, loop hard, fiets op de mountainbike mijn rondje of tennis. Mijn rust vind ik in het lezen van boeken. Ik ben een echt buitenmens en sporter in hart en nieren, vandaar dat ik samen met mijn sportmaat en vriend dit programma heb opgezet. Ik vind het heerlijk om buiten te rennen, springen, klimmen en klauteren. Daar krijg ik ontzettend veel energie van.  Ik hoop dat ik dit ook op jullie kan overbrengen en dat we er samen een gezellige, leuke, pittige en soms een keiharde training van kunnen maken.Aankomende Trainingen

No current events.