Bootcamp in de gemeente Velsen 

Op deze site vind je alle informatie over Sport-je-Fit. De trainingen zijn gebaseerd op de basis- technieken van bewegen, waarbij het hele lichaam functioneel getraind wordt. 

Je traint met je eigen lichaamsgewicht, een buddy of met materiaal waarbij de focus ligt op de 5 fysieke basisprincipes van bewegen: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Geen enkele training is hetzelfde! Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht op wisselende locaties, waardoor het lichaam zeer divers wordt belast. Sport-je-Fit trainingen vinden altijd plaats in groepsverband en is voor ieder niveau geschikt.

Elke training heeft een duur van 60 minuten. Het Sport-je-Fit programma is ideaal voor personen die hun uithoudingsvermogen en kracht op peil willen houden of willen verbeteren. Voordelen: Het verlies van gewicht en daling van het vetpercentage. Je creëert een sterk en atletisch lichaam. Daarnaast werkt het trainen in groepsverband zeer motiverend en til je jezelf, maar ook anderen naar een hoger niveau.

Wij dagen je uit en zien je graag eens deelnemen aan een Sport-je-fit training.

Aankomende Trainingen

No current events.

Referenties

Sporten op verschillende buitenlocaties met een gezellige groep sporters, dat is sport-je-fit. Het teamgevoel is bij sport-je-fit erg belangrijk, dit werkt voor mij erg motiverend en dat maakt de trainingen gewoon leuk! De sportschool is niets voor mij, maar lekker op het strand, door de duinen of gewoon op een parkeerplaats verschillende oefeningen doen lekker in de buitenlucht is echt top!

Lees meer..

Als ex-topsporter (atletiek, verspringen) was ik al een tijd op zoek naar een sport waarin ik mij lekker kan uitleven. Een sport die PUUR is, zonder poespas en met gebruikmaking van 'natuurlijke' elementen, zoals: muren, zandbergen, trappen en bospaden. Gewoon lekker in de natuur sporten en bewegen, in weer en wind, 's zomers en 's winters, totdat je er (inderdaad) helemaal bij neervalt!

Lees meer..

Het is bijzonder hoe een uur lang flink grenzen verleggen, iets is geworden waar ik inmiddels elke week naar ben gaan uitkijken. Bootcamp bij Sport-je-fit daagt mij fysiek en mentaal uit om door te gaan, op momenten dat ik zelf besloten zou hebben om te stoppen. Met als bonus dat na enkele weken sporten mijn fitheid daadwerkelijk is verbeterd.

Lees meer..

Toen ik voor de eerste keer naar bootcamp ging wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik dacht: ”als ik morgen geen spierpijn heb kom ik niet meer, dan is het slappe hap”. Toen we met de zandzakken aan de slag gingen was het echter meteen afzien en doorzetten. Vanaf dat moment wist ik dat ik vaker terug zou komen.

Lees meer..

Vanaf het allereerste mailtje die ik kreeg over Sport je Fit, SJF in de volksmond of de IJmuidense vertaling was ik enthousiast over het idee buitensporten. Eenmaal geprobeerd was ik niet meer te stoppen, ok.. De nodige spierpijn her en der en het lichtelijk zuchten en kreunen de dag nadat je hebt gesport is voor de omgeving misschien iets minder prettig maar voor mij geeft juist dat de voldoening. Het gevoel van kracht en overwinning komt elke keer terug en geeft me meer energie in de dagelijkse bezigheden, het is heerlijk en eigenlijk onbeschrijfelijk.

Lees meer..